Kiki Racing opnieuw te gast bij Studio Klein

foto credit: Kiki Racing

Donderdag 21 april zullen Jarno Bouius en Erik Günther van Kiki Racing aanschuiven in de Studio voor opnames van de talkshow Studio Klein. Erik is samen met zijn toenmalige teamgenoot Gé Berkhoff al eerder te gast geweest om te vertellen over zijn raceactiviteiten. Nu het team de overstap heeft gemaakt van solo naar zijspan was het een goed moment om weer eens bij Leendert aan te schuiven om te praten over deze spectaculaire vorm van sport.

Erik Günther:”De vorige keer konden we de racer kwijt in de studio, dat gaat deze keer helaas niet lukken met de combinatie. Maar ook zonder de machine is er genoeg gespreksstof. De uitzenddatum is nog niet bekend gemaakt, maar zodra de uitzending beschikbaar komt, zal deze op wegracenieuws geplaatst worden.”

Hieronder de uitzending uit oktober 2014