Val de Vienne dag 4

SONY DSC

Nadat Erik woensdag aan het einde van de ochtend samen met Ben naar Nederland zijn gereden, heeft Jarno verder getraind met diverse bakkenisten. Het doel is zoveel mogelijk te leren voor de start van het seizoen. Woensdag middag heeft hij getraind met Erwin en Dennis Steenbergen, de laatste sessie van de dag heeft hij overgeslagen omdat er wat vermoeidheid optrad.

Donderdag heeft Jarno veel getraind met Andy Kolloch, deze bakkenist heeft 20 jaar ervaring en kon zodoende veel feedback geven. Er is veel gewerkt aan de bochtensnelheid en dan met name de linkerbochten. Tijdens de donderdag heeft Jarno ook zijn eerste spin gemaakt, beide mannen en de machine kwamen er zonder kleerscheuren vanaf dus verder niets om je zorgen over te maken.

Aan het einde van de dag heeft Jarno niet meer kunnen rijden vanwege een klein technisch probleem. De machine lekte wat olie waarmee de dag iets eerder eindigde dan gepland. De bron van de lekkage was vrij snel gevonden en weer opgelost, waarmee de combinatie weer gereed staat om morgen het circuit weer op te gaan voor de laatste trainingsdag.