3 Oktober finale dag OW cup én Project 501

kika-501-actiestempel witOver iets minder dan 3 weken vinden de laatste wedstrijden van de OW cup alweer plaats op het TT circuit van Assen. Voor Kiki Racing het einde van een turbulent seizoen. Daar waar in 2014 alles heel soepel verliep, was 2015 in alle opzichten een moeilijk seizoen. Technische problemen werden afgewisseld door crashes en blessures, helaas hoort dit allemaal bij de sport. Ook budgettair liep het team daardoor behoorlijk uit de pas en werd er veel meer geld verbruikt dan oorspronkelijk begroot. Dit weerhield het team er niet van om zich in te zetten voor Project 501.

Aan het begin van dit seizoen heeft het team besloten om als sporters iets te doen voor mensen die het minder getroffen hebben. Daarbij is onze keuze gevallen op KiKa, deze stichting heeft als doelstelling genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Door middel van diverse acties hebben we inmiddels ruim €1000,- opgehaald, dit geld gaat voor de volle 100% naar KiKa, zelfs de gemaakte onkosten zijn door het team zelf betaald en worden niet van het bedrag afgetrokken.

Hoewel we enorm trots zijn op het reeds ingezamelde bedrag, hopen we de komende weken nog wat meer in te zamelen. Er zijn op dit moment nog twee acties die lopen. Je kunt nog steeds je naam op onze machine plaatsen, het startarief hiervoor is €10,- voor dat geld komt je naam tijdens de finale race op beide racers te staan. Daarnaast verzameld het team ook nog steeds oude computers en accu’s voor recycling. Wil je project 501 nog een duwtje geven naar de finish? klik hier om een bericht achter te laten, bellen voor meer info mag ook 06-22483349 liefst tussen 18.00 en 21.00 uur.