Voorvering wordt aangepast door Promax

promax-racing-logoToen afgelopen week bleek dat een van de vorkpoten niet helemaal vloeistofdicht was, kwamen we al snel weer uit bij een oude bekende. In 2011 hadden we voor onze 50cc racer achtervering nodig en zijn toen voortreffelijk geholpen door de mensen van Promax Racing uit Schijndel. Ze maakten ter plaatse een set voor Erik klaar volledig afgestemd op zijn machine en zijn gewicht, hier hebben we de afgelopen jaren met veel plezier en een goed gevoel kunnen racen.

Nu we voor de GSXr aanklopten wisten ze nog precies wie we waren en wat ze aan de machine gedaan hadden destijds, de afspraak was dan ook snel gemaakt en afgelopen dinsdag is Erik in Schijndel geweest om de vorkpoten langs te brengen. Deze worden voorzien van nieuwe veren welke worden afgestemd op Erik’s gewicht en volledig nagelopen zodat ze beter dan nieuw weer onder de machine kunnen.

Komende zaterdag zullen ze waarschijnlijk gereed zijn en kunnen we ze weer op gaan halen. Voortreffelijke service van dit dynamische bedrijf uit Schijndel!

One thought on “Voorvering wordt aangepast door Promax

Comments are closed.