2014 machine is binnen

Nadat vorige week zondag de laatste motor verkocht was,hadden we genoeg budget voor het aanschaffen van de Suzuki en hebben we een afspraak gemaakt voor het ophalen van de machine. We hebben nu de beschikking over een Suzuki 600 GSXr, flink wat onderdelen, diverse reserve kuipdelen en een set regenvelgen. De machine is in principe klaar om het circuit op te kunnen, maar voor het mooie hebben we zelf nog wel een paar wensen.

Oorspronkelijk was de machine uitgerust met een Bazzaz systeem met quickshifter en tractioncontrol, deze hebben we niet overgenomen. We zijn nog aan het bekijken of we met Bazzaz of een ander systeem willen gaan rijden. Het is vrijwel zeker dat we van start gaan zonder extra hulpmiddelen en zullen deze later in het seizoen of in 2015 pas in gaan zetten. Om de verschillen te kunnen bepalen tussen het rijden met en zonder hulpmiddelen, lijkt het ons goed om eerst ervaring met de machine op te doen zonder deze uitbreidingen.

De volgende stap is de racekleding, we hebben op dit moment meerdere opties, waar Damen Leathers, onze leverancier van het eerste uur er een van is. Afgelopen weekend hebben we in de Damen Leathers shop in Assen een leuk gesprek gehad en komend weekend gaan we naar Breda om de mogelijkheden voor 2014 te bespreken.