Update Erik augustus

Gedurende de afgelopen weken hebben we met zijn allen hard gewerkt om Erik zo goed mogelijk te laten herstellen. Bijna alles gaat boven verwachting 2016-07-29 11.02.28goed, dus kunnen we niet anders dan tevreden zijn met de stappen die we gemaakt hebben. We zijn nu in de volgende fase beland, Erik zal om verder te herstellen moeten gaan revalideren. Afgelopen week hebben we Trappenberg in Huizen en Reade in Amsterdam bezocht. Samen met de revalidatie artsen in beide instellingen hebben we uitgebreid gesproken over wat er gebeurd is en wat er allemaal nog in de planning staat.

Erik heeft na uitgebreid overleg met de artsen, zijn vriendin en ouders besloten om te gaan revalideren in Trappenberg. Komende dinsdag zal hij daar opgenomen worden om voor een periode van in ieder geval 4 weken te gaan werken aan met name zijn rug. Op dit moment is het nog te moeilijk om goed te zitten. Hier zal dan ook de focus op liggen gedurende de eerste fase van de revalidatie. Ondertussen loopt er in het AMC nog een traject voor verder onderzoek en herstel van de verbrijzelde enkel. 8 Augustus staat hier een gesprek voor gepland, waarna een kijkoperatie zal volgen. Het doel van dit traject is onderzoeken of het sprongbeen in zijn enkel te reconstrueren is. Daarna zal ook hier een revalidatie traject voor gestart moeten worden.

Erik is blij dat Trappenberg hem een plaats kan geven om verder te werken aan zijn herstel, de afgelopen weken ging het herstel niet snel genoeg naar zijn zin, vanaf dinsdag heeft hij alle mogelijkheden om hier weer een boost aan te geven.