KNMV Voorjaarstraining 2 april

Zaterdag 2 april organiseert de KNMV een voorjaarstraining op het TT circuit van Assen, hiervoor zijn alle licentiehouders uitgenodigd, dus zullen ook de kersverse debutanten Jarno en Erik aantreden voor hun eerste meters op het TT circuit van Assen. De weersverwachtingen voor komende zaterdag zijn voortreffelijk, met vollop zon en temperaturen iets hoger dan tijdens de licentiecursus in Frankrijk.

Het is moeilijk te zeggen waar we zullen staan voor wat betreft de rondetijden, er wordt gereden met de “langzame” Ruskenhoek waardoor het lastig is een schatting te maken op basis van rijders van vorig jaar. Erik heeft wel een tijd in gedachten, maar houdt deze nog even voor zichzelf. Tijdens het verslag zullen we melden wat dit was en of we het gehaald hebben. Doel is vooral ervaring op te doen zonder er meteen druk op te zetten. De druk komt vanzelf wel tijdens de raceweekenden.

Als je zin hebt om te komen kijken, de toegang tot het paddock is gratis en de koffie staat klaar bij onze tent!

tijdschema 2 april