All packed ready to go!

SONY DSC

Maandag 14 en dinsdag 15 maart zullen Jarno en Erik het laatste deel van de licentiecursus afronden op het Franse circuit Val de Vienne nabij Poitiers. Jarno is zaterdag vertrokken richting het circuit en zondagochtend in alle vroegte zullen Erik en Ben de caravan aankoppelen en hopen in de vooravond op het circuit aan te komen.

De weersvooruitzichten zijn redelijk, de nacht temperaturen zijn koud met temperaturen in de buurt van het vriespunt. Overdag zullen de temperaturen oplopen naar ongeveer 13 graden. Er is nagenoeg geen kans op neerslag dus als het zonnetje erbij komt zal het goed te doen zijn.weer val de vienne

Beide mannen hebben bijzonder veel zin om aan de slag te gaan op een full size circuit, het TT-juniortrack was leuk voor de kennismaking, maar er gaat niets boven het echte werk op de grote circuits. Naast het praktijkgedeelte, zullen de mannen ook nog in de boeken moeten voor de theorie en zal examen er uiteindelijk nog een examen moeten worden afgelegd. Na afronding van de licentie cursus zal Erik waarschijnlijk meteen weer teruggaan naar Nederland, hij moet donderdag weer terug zijn op zijn werk. Eventueel zouden we woensdagochtenduren nog enkele sessies kunnen trainen, het een en ander hangt af van de mogelijkheden ter plaatse.

Houd de website en facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen in Frankrijk!